teha

Alla inlägg den 23 juni 2013

Av Thobias Nilsson - 23 juni 2013 23:46

Som sagt åkte jag på midsommarafton till ett kort midsommarläger utanför Norrköping. På dagen satt vi ute och hade predikan ute i det fria, men eftersom lägrets tema lite ofrivilligt blev "knott och mygg", flyttade vi in till senare på kvällen. 


Jag har inte tagit bild på maten, men ni vet ju hur sill, potatis, gräddfilssås, jordgubbstårta och sånt ser ut så det gör kanske inte något. De hade i alla fall sett till att vi fick äta mycket och bra. Ibland var vi tvungna att ta en paus från maten och då lyssnade vi på en predikan, spelade brännboll eller gick tipspromenad. 


Så här ser alltså Sveriges flagga ut, för er som bor i avkrokar med egna lokalpatriotiska flaggor (läs Skåne)



Jag vet, man tror det är en dröm, men det är verklighet. Av barnen i Norrköpingsklanen är det 4 som spelar trumpet (två skolkade på bilden), en som spelar horn och en som spelar trombon (JIIPPIII!). Det verkar inte som de har bestämt än vem som ska spela tuba, för det behövs det ju en. Men de verkar helt klart ha förstått att det är brass som gäller!


Det var en jättefin solnedgång, men det tog så lång tid för mig att komma ned till vattnet att jag missade den. Men ni kan försöka föreställa er en solnedgång. Om ni har svårt att få fram en inre bild kan ni gå till Google och söka på "solnedgång" så får ni fram tusentals överphotoshopade bilder på solnedgångar


Johan, som frusit hela sin barndom i kalla Norrland, har en speciell radar som känner av vart det finns möjlighet till bastubad. Och det fanns det här.


 

Som de vikingar vi är, bara kastade vi oss oförskräckta i den nästan frusna sjön och tog ett wijält dopp, innan vi gick in i den varma bastun. Det kallar jag midsommarafton det. Ett extra tack riktas till David Burman som agerade fotograf för de två bad- och bastubilderna. 


   

På vägen hem från lägret råkade vi av en ren slump (nåja...) hamna på ett fik som specialiserat sig på stora och pimpade glassar. Inte undra på att jag var nöjd! 


Nästa vecka är jag i Karlskrona på kurs så det är mycket möjligt att det inte kommer några uppdateringar här på några dagar. Men ni får väl bita på naglarna och vänta till nästa helg ;)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag är en kristen kille som härstammar från Lönneberga, men som flyttat till Stockholm för att försöka bli trombonist. Jag har åsikter om det mesta och man får nog ta mig med en nypa salt ibland.

Kan tilläggas att förutom att jag snöat in på klassisk

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards