teha

Alla inlägg den 3 april 2016

Av Thobias Nilsson - 3 april 2016 22:15

Den här helgen har vi precis dragit igång årets paradsäsong och gått de två första högvakterna. I onsdags och torsdags övade vi säsongens marscher, och i fredags hade vi exercisträning som ni ser på bilden. Om ni undrar varför armpendlingen ser så olika ut så var det frivillig armpendling när vi övade. Men kolla vilken precision i trombonroten! Alltså den bakersta! Makalöst! 


Igår gick vi alltså första vaktparaden. (bilden är stulen, ni ser kanske att det är sommar på bilden och jag var säkert inte ens med och gick när den togs) Med tanke på att det var den första för året tycker jag det gick bra. Pålitliga vittnen sa att det lät bra om kåren. För min egen del gjorde jag en del missar med nedtag och liknande, men i det stora hela gick det väl OK. Men idag var jag revanschsugen och hade maximal koncentration och då gick det också betydligt bättre. 

Det är kul att gå parader! Det säger jag åtminstone nu i början av säsongen, ni kan ju fråga igen efter sommaren ;) Men det är roligt att försöka sätta alla exercisgrejer så tajt som möjligt och samtidigt fixa det musikaliska så bra som det bara går. Och dessutom är det ju fantastiskt att få gå med en stor musikkår mitt på paradvägarna i vår vackra huvudstad! =)

Presentation


Jag är en kristen kille som härstammar från Lönneberga, men som flyttat till Stockholm för att försöka bli trombonist. Jag har åsikter om det mesta och man får nog ta mig med en nypa salt ibland.

Kan tilläggas att förutom att jag snöat in på klassisk

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards