teha

Alla inlägg den 25 juli 2015

Av Thobias Nilsson - 25 juli 2015 23:47

Idag jobbade jag igen. Vi gick ytterligare en vaktparad. Nu har jag gått fem högvakter den här veckan. Men idag gick vi på en liten kår, och jag hamnade precis bakom en lucka, vilket var jobbigare än jag trodde det skulle vara. Det är svårt att hålla avstånd och följa den framför när det inte finns någon där =)


Efter jobbet gick jag till NK för att shoppa lite bröllopskläder till Christina och Daniels bröllop nästa vecka. Det är ju kul att shoppa när man är på humör. Och eftersom det regnade idag fanns det inte mycket annat att va på humör för =)




Jag lyckades hitta en ny kostym, en skjorta och ett par skor. Precis det som jag behövde. Så shoppingen får sägas vara lyckad =)



Senare på kvällen drog vi ut ett gäng och bowlade. Jag var, precis som vanligt, hyffsat dålig. Det går alltid bättre än vad jag på förhand tror, men fortfarande inget strålande resultat precis. Men det var trevligt i alla fall. Nu är det dags att sova för jag jobbar imorgon också. 


Av Thobias Nilsson - 25 juli 2015 17:36

 

I går hade jag en ledig dag för första gången på två veckor. Det var otroligt skönt att kunna ta en riktig sovmorgon. Jag är ju en sån där person som desperat behöver sovmorgon med jämna mellanrum. När jag vaknat och kommit igång, åkte jag in till stan för att ta en lunch med Steffi, som jag inte träffat på hela sommaren. 


 

Eftersom det, turligt nog, var fint väder just på min lediga dag, gick vi och satte oss bakom stadshuset och njöt av solen. 


 

Jag hann också med att gå och klippa mig. Men jag är själv inte så nöjd med resultatet. Jag tycker hon klippte för kort ovanpå huvudet. Det är nästan alltid så när jag går till frisör. Jag säger att jag vill ha kort på sidorna och hyffsat långt på huvudet. Ok, säger de alltid och nickar glatt, och sen klipper de kort i alla fall. Jaja, det får väl duga!


Som en fin avslutning på dagen åkte jag till jobbet och övade trombon. Någon ska ju spela på den också... 


Presentation


Jag är en kristen kille som härstammar från Lönneberga, men som flyttat till Stockholm för att försöka bli trombonist. Jag har åsikter om det mesta och man får nog ta mig med en nypa salt ibland.

Kan tilläggas att förutom att jag snöat in på klassisk

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards