teha

Alla inlägg den 25 maj 2016

Av Thobias Nilsson - 25 maj 2016 23:30

Eftersom min rumskompis Tomas, bestämt sig för att gå och gifta sig i sommar, hade vi en svensexa för honom i Linköping förra helgen. Vi började med att traditionsenligt skämma ut honom inne i Linköping. Han klarade uppgifterna galant! Han sjöng vackra kärlekslåtar för kvinnor på stan, erbjöd kramar både till höger och vänster, visade folk hur en knölsvan låter och stal chipspåsar ur gamla tanters kundvagnar! 


Efter lite grillning blev det dags för paintball. Det var intensivt och skoningslöst men slutade med 3-3 i matcher mellan lagen. De flesta hade fått något eller några riktigt fina blåmärken också. Men det är smällar man får ta när det är krig!


Eftersom vi inte kände oss helt klara med att skjuta forsatte vi med att skjuta med soft air gun på en måltavla. Som ni säkert alla vet är det mycket viktigt att kunna skjuta bra som äkta make, så därför la vi stor vikt vid skjutandet. Efter skjutningen badade vi badtunna och åt på restaurang innan vi ansåg att Tomas var redo för att gifta sig. 


Nu senaste helgen kom min äldsta storasyster Therese, och hennes näst äldsta son, Alexander, till Stockholm på besök. Till min stora förtjusning ville de gå på Gröna Lund. Alexander visade sig vara en lovande tivolibesökare. Han ville åka alla karuseller och berg-och-dal-banor som han var tillåten att åka. Det bådar mycket gott inför framtiden när han och jag ska åka de läskigaste attraktionerna som man kan hitta. 


Jag lär ut alla mina bästa tips för att få en bra pose till selfies. Det är viktigt att barnen lär sig i tid!


 

Förutom svensexor, besök, jobb och övning har jag de senaste veckorna gått på en mängd examenskonserter, besökt lite vänner och försökt hålla igång lite med träningen. Och i löpträningen fick jag äntligen lite resultat idag. Jag ville gärna springa milen på under 50 minuter, och klarade det faktiskt på 47:23. Jag vet att man hatar människor som lägger upp bilder på deras träningsresultat, men jag är så nöjd så jag skiter i det! Det är ju egentligen inte någon fantastisk tid, men det är drygt 4 minuter snabbare än mitt tidigare rekord, så för mig är det ändå bra! =)

Nu ska jag bara orka springa en mil efter att ha simmat 1,5km och cyklat 4 mil... men det löser sig säkert... 

Presentation


Jag är en kristen kille som härstammar från Lönneberga, men som flyttat till Stockholm för att försöka bli trombonist. Jag har åsikter om det mesta och man får nog ta mig med en nypa salt ibland.

Kan tilläggas att förutom att jag snöat in på klassisk

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards